Over ons!

Marlou Dranken is een Belgisch bedrijf dat zich richt op de distributie en verkoop van diverse dranken. Wij bestaan al meer dan 50 jaar en zijn bereid om nog meer dan 50 jaar extra te doen. Ons team is bereid om jou verder te helpen met jou vragen.  

  1. Assortiment: Marlou Dranken kan een breed scala aan dranken aanbieden, inclusief bekende merken frisdranken zoals Coca-Cola, Pepsi, Fanta, en Sprite. Ook kunnen ze een assortiment vruchtensappen en mixers leveren, naast alcoholische dranken zoals bier, wijn en sterke dranken.

  2. Levering: Wij kunnen zowel groothandelsdiensten aanbieden aan horecabedrijven maar ook levering aan bedrijven en feesten.

  3. Klantenservice: Marlou Dranken richt zich op het bieden van goede klantenservice, waaronder tijdige levering, orderbeheer en mogelijk training of advies over hun producten aan klanten.

  4. Specialisatie: Marlou Dranken is gespecialiseerd in Belgische speciale bieren in 33cl en 75cl en kunnen zo alle markten bedienen. Wij hebben ook een groot assortiment in exclusieve producten zoals champagne en cognac maar ook wiskey en rum.

  5. Bieren: Wij hebben over de 1800 verschillende Belgische bieren en dan nog meer dan 200 verschillende buitenlandse bieren.